Fronter-päivityksiä koulun alkuun

Koulun aloitukseen on luvassa odotettuja uutuuksia Fronter käyttäjille. Vaihdamme video- ja äänitallentimen, julkaisemme uuden version huoneiden kopioinnista, ja päivitämme uutta Nordlys-ulkoasua edelleen.

Uusi video- ja äänitallennin

Äänen ja videon tallentaminen saumattomasti oppimisalustalla on tärkeä työkalu opetuksessa. Otamme Fronterissa käyttöön tallentimen, joka ei enää tarvitse Flash-laajennusta selaimeen.

Sinulle tämä tarkoittaa helpompaa tapaa tallentaa ääntä ja videota Fronteriin – vaikkapa opettajan palaute oppilaille, tai oppilaan tehtävänpalautus videopäiväkirjana.

Parannuksia huoneiden kopiointiin

Aiemmassa artikkelissa olemme kertoneet huoneiden kopioinnista. Huoneiden kopiointi onkin kovassa käytössä lukukauden alussa, varsinkin syksyisin. Huoneiden kopiointi nopeutuu ja paraneekin nyt entisestään – jo kesäkuun aikana. Käyttöliittymässä et huomaa muutoksia, mutta tulet huomaamaan, että kopiointi on huomattavasti nopeampi kuin aikaisemmin. Lisäksi kopiointi on vakaampi, ja joitakin käyttäjiä kiusanneita kopioinnissa tapahtuneita virheitä on korjattu.

Nordlys

Kehitämme alkuvuodesta julkaistua Nordlys-ulkoasua edelleen. Tärkeitä kehityksen tavoitteita ovat käytön helpottaminen, mobiililaitteiden entistä parempi tuki sekä saavutettavuusvaatimusten täyttäminen.

Saamamme palautteen perusteella olemme tehneet lukuisia parannuksia ulkoasuun. Jos haluat uuden ulkoasun käyttöön, ota yhteyttä oppilaitoksesi Fronter-pääkäyttäjään tai -yhdyshenkilöön.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto