Vinkki: valinnaiset tehtävät ja kurssin suoritus

Joillakin kursseilla opettaja voi tarjota oppijoille valinnanvapautta, antamalla heidän itse valita tarjolla olevista tehtävistä eniten kiinnostavat. itslearningin Edistymisraportin avulla opettaja seuraa helposti pakollisten tehtävien suoritusta.

Edellytyksenä on, että opettaja on valmistanut kurssille joukon pakollisia tehtäviä. Kurssin Tila ja seuranta -välilehdeltä opettaja löytää Edistymisraportin, jonka asetuksia hän pääsee muuttamaan […] -painikkeella.

Tekemällä valinnan ”joukko pakollisia aktiviteetteja” sekä valitsemalla kuinka monta pakollista tehtävää tulee olla tehtynä, opettaja voi säädellä oppijoiden tilaa Edistymisraportissa.

Esimerkkikuvassa opettaja on määrännyt, että tehtäviä täytyy olla tehtynä 10. Ne oppijat joilla 10 pakollista tehtävää on tehty, saavat tilakseen ”Suoritettu”. Ne oppijat joilta puuttuu tehtävä, jonka määräaika on 7 päivän kuluessa, saavat tilakseen ”Määräaika lähestyy”. Ne oppijat joilla suoritus on kesken, saavat tilakseen ”Meneillään”.

Edistymisraportin lisäksi itslearningissa on lukuisia muita raportteja jotka helpottavat opettajan työtä ryhmän etenemisen seuraamisessa. Voit myös toteuttaa kurssin loppuarvioinnin itslearningissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Uusin julkaisu päivityksistä (lokakuun pienempi päivitys julkaisu R116) on nyt saatavilla linkistä tiny.cc/its116_loka2… pic.twitter.com/DvkI…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto