Arkistoidut kurssit itslearningissä

Kaikkia vanhoja kursseja ei kannata pitää samassa, aktiivisten kurssien listassa. Niitä ei kuitenkaan useimmiten ole syytä poistaa kokonaan – itslearningiin itse tehdyt kurssit voikin arkistoida. Oppilashallintojärjestelmästä, kuten Primus, tuodut kurssit puolestaan arkistoidaan automaattisesti, kun ko. kurssin taustalla oleva Primuksen arviointikirja arkistoidaan.  

Kurssi on helppo arkistoida kurssit-listassa. Valitse haluamasi kurssi tai kurssit, ja napsauta ylärivistä ”arkistoi”. Samalla tavalla voit poistaa arkistoinnin. Näytä-valikon avulla voit valita näytettäväksi kaikki, tai vain aktiiviset, tai vain arkistoidut kurssit.

Kurssin arkistointi ei tee kurssin sisällölle mitään. Kurssi on edelleen saatavilla sisältöineen, mutta se siivotaan pois aktiivisten kurssien listauksesta, sekä pois osallistujien suosikkikursseista. Näin se ei ole enää näkyvissä ylärivin Kurssit-valikossa, eikä mobiilisovelluksessa.

Kurssi löytyy edelleen siis kaikki kurssit -näkymässä, valitsemalla Näytä-valikosta kaikki tai arkistoidut.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Webinaari to 27.8. klo 14:30: Tukholman yliopiston COVID-19-haasteet, niistä selvityminen ja parhaat onnistumiset. Lisätiedot ja ilmoittautumiset linkistä bit.ly/2YYaEx7 #yliopisto #amk #oppiminen #covid19 #itslearning #LMS Tervetuloa!! pic.twitter.com/twOp…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto