Viimeisimmät Fronter-kehitysuutiset

Muistathan, että voit seurata Fronterin viimeisimpiä kehitysuutisia kansainvälisestä blogistamme. Viime viikon päivityksissä uuden Tehtävät-työkalun tehtävät otettiin mukaan Oman sivun muistutus-palstalle. Näin oppijat pysyvät paremmin ajan tasalla avoimista tehtävistään. 

Paransimme myös testit-työkalun suorituskykyä, ja korjasimme virheitä huoneen osallistujalistassa sekä Fronteria koko näytön tilassa käytettäessä. Lisäksi kehitämme edelleen uutta Nordlys-ulkoasua.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

2 kommenttia

 1. Frances Darby Clifford-Rosengren Frances Darby Clifford-Rosengren
  marraskuu 29, 2018    

  Olen opettaja, jolla on paljon oppimateriaalia Fronterista. En pääse käsiksi Fronter-huoneisiin, koska ”ulkoinen kirjautumispalvelu ei ollut käytettävissä”. Voitko auttaa minua?

 2. Joakim Granqvist Joakim Granqvist
  marraskuu 30, 2018    

  Hei Frances.
  Kulostaa siltä että tunnistautuminen kun kirjaudut on kytkettyy esim teidän omaan AD:hen tai vastaavaan. Suosittelen että otat yhteyttä omaan kouluun Fronter pääkäyttäjälle niin saat varmasti neuvoa mitä kannattaisi tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto