Uusi ulkoasu saatavilla Fronteriin

Fronterin uusi ulkoasu, Nordlys, on julkaistu helmikuussa. Uusi ulkoasu päivittää Fronterin käyttöliittymän, ja parantaa erityisesti käytettävyyttä mobiililaitteilla. Ensimmäisessä versiossa olemme keskittyneet yleiseen navigaatioon ja tilan vapauttamiseen varsinaista sisältöä ajatellen.

 

Navigaation osalta olemme myös parantaneet usein tarvittujen työkalujen löydettävyyttä. Oikean yläkulman vohveli-ikonista pääset nopeasti mm. huonelistoihin ja omiin työkaluihisi. Voit myös edelleen kiinnittää haluamasi kohteet Fronterin omiin välilehtiin.

Löydät Nordlys-ulkoasun omista asetuksistasi, eli napsauttamalla omaa nimeäsi oikeassa yläkulmassa, ja sieltä oma profiili.

Avautuvan profiilisivun alaosassa, Omat asetukset -kohdassa, on tyylitiedosto – jos se on Fronter-rakennuksessasi määritelty vapaasti vaihdettavaksi. Valitse siitä Nordlys, ja tallenna, niin saat uuden ulkoasun käyttöösi.

 

Jos tarvitset apua tai neuvoja uuden ulkoasun käyttöön ottoon, ole yhteydessä oppilaitoksesi Fronter-pääkäyttäjän kautta tukeemme, niin autamme eteenpäin. Uusi ulkoasu päivittyy pienin askelin vielä kevään mittaan.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

2 kommenttia

 1. Teemu Teemu
  huhtikuu 26, 2018    

  Hieno homma, että ympäristö kehittyy, mutta ei tuo nordlys kyllä edelleenkään kännykällä oikein toimi. Oikeasta laidasta jää osa näytön ulkopuolelle, eikä kuva skaalaudu näytölle oikein. Eikä sitä saa skrollattua sivusuunnassa.

  • Tapio Janasik Tapio Janasik
   huhtikuu 27, 2018    

   Hei! Kiitos huomiosta, tosiaan puhelimen näytöllä osa sisällöstä jää joskus näytön ulkopuolelle; laitamme tästä tiedon kehittäjille. Pädeillä skaalautuu paremmin.
   /Tapio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kuulitko uutiset? Julkaisimme uuden Suunnitelmat-työkalun, joka parantaa huomattavasti oppituntien suunnittelua! Se on suunniteltu asiakkaiden avulla erittäin käyttäjäystävälliseksi. Oppituntien suunnittelusta tuli juuri paljon helpompaa! 👉 bit.ly/3WJbzxC #edtech pic.twitter.com/1jRv…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto