Estä lunttaus kokeen aikana koetilaselaimen avulla

Koetilaselain on koetyökalun lisäosa, joka lukitsee opiskelijan tietokoneen määrätyt toiminnot kokeen suorittamisen ajaksi. Opiskelijat eivät siis voi avata muita selainikkunoita tai sovelluksia kokeen suorittamisen aikana. Oppilaat eivät voi myöskään tehdä Internet-hakuja, käyttää muita tiedostoja tai yrittää saada apua keskustelutoiminnon avulla. Opiskelijoiden on pysyttävä koetilassa kokeen palautukseen saakka.

Jos koe on määritetty koetilaan, opiskelijat voivat tehdä kokeen vain koetilaselaimella. Mikäli opiskelija on ladannut ja asentanut selaimen tietokoneeseensa, koe alkaa automaattisesti koetilassa. Kun koetilaa käytetään tietokoneessa ensimmäisen kerran, koetilaselain on ladattava ja asennettava.

Opiskelijan tulee ladata koneelleen pieni apuohjelma, joka käynnistyy, kun kokeeseen vastaaminen alkaa.

Asentaminen on suoraviivaista:

Kun apuohjelma on asentunut, opiskelija voi aloittaa kokeeseen vastaamisen. Tällöin aukeaa vielä erillinen pop up -ikkuna, joka käynnistää kokeen. Kokeen päätyttyä myös koetilaselain sulkeutuu ja tietokone on jälleen vapaasti käytettävissä.

Ole yhteydessä meihin (finland at itslearning.com) niin kerromme miten koetilaselain voisi hyödyttää oman organisaatiosi opettajien arkea ja säästää aikaa!

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Tänään on kansainvälinen salasananvaihtopäivä. Suuri osa elämästämme tapahtuu laitteilla ja digitaalisista tileistämme on tullut rikollisten magneetteja 🧲. Miten varmistat salasanojen turvallisuuden: 👉 bit.ly/3WSzYiv #edtech #salasana #password #security pic.twitter.com/X1Xr…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto