Kurssisuunnitelmien julkaisu webbisivuksi

Haluatko pitää oppilaitoksen ulkopuoliset tahot ajan tasalla siitä, mitä opetuksessa ja koulutuksessa tapahtuu? Tällaisiä tahoja voivat olla vaikkapa työpaikkaohjaajat ja huoltajat. Julkaisemalla itslearning-kurssin suunnitelmat tarjoat heille näkymän kurssin toimintaan.

Suunnitelman julkaisumahdollisuus löytyy suunnitelman asetuksista. Asetukset löydät suunnitelman oikean yläkulman valikosta:

its_planner_settings

its_planner_make_public

Ja asetuksista löytyy Anonyymi käyttö. Ruksaa se, ja napsauta Kopioi julkinen linkki, niin saat linkin talteen. Muista tallentaa muutokset suunnitelman asetuksiin.

Nyt suunnitelma on saatavilla ulkoisena webbisivuna, ilman kirjautumista.

Huomaathan, että linkit itslearning-kurssin sisäisiin resursseihin tai aktiviteetteihin eivät toimi julkisessa versiossa.

its_planner_public_webpage

Muistathan, että huoltajille voidaan helposti tarjota myös ihan oma kirjautumien itslearningiin. Samaten työpaikkaohjaajat voidaan ottaa mukaan toimintaan ja suoritusten arviointiin. Ota yhteyttä (finland@itslearning.com) niin jutellaan tarkemmin!

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto