itslearningin kehitys 2017 – yhteenveto

itslearning-kehitys on kuluvana vuonna keskittynyt kuuteen tärkeään osa-alueeseen. Mikä on tänä vuonna muuttunut, ja mitä tapahtuu seuraavaksi?

Intuitiivisempi perehdytys ja parempi käyttäjäkokemus

Käyttötaidoistasi riippumatta sinun pitäisi pystyä käyttämään itslearningia heti tehokkaasti. Olemme mm. lisänneet ohjatun perehdytyksen, joka opastaa tärkeimmissä toiminnoissa, kuten kurssin lisäämisessä, oppilaiden löytämisessä ja uuden suunnitelman luomisessa.

Kattavampi kirjasto, jonka sisältöjä on helpompi jakaa

Kirjaston kautta on mahdollista jakaa yhä enemmän erityyppistä sisältöä, ja aktiviteetteja.

Enemmän vaihtoehtoja integroida pilvipalveluiden kanssa

Osa sujuvaa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä on, että voit käyttää kaikkia haluamiasi pilvipalveluita. Opiskelijat ja opettajat voivat nyt tehdä yhteistyötä asiakirjojen kanssa pilvessä suoraan itslearningista. Kaikki voivat linkittää, tarkastella ja muokata pilvitiedostoja haluamansa pilvitiedostojen katseluohjelman kautta itslearningissa.

Enemmän tapoja arvioida tehtäviä ja hallita arvosanoja

Haluamme itslearningin olevan arviointien ja arvosanojen keskitetty ratkaisu sekä opiskelijoille että heidän opettajilleen.

Arviointi ovat kätevämpiä kuin koskaan aiemmin. Opettajat voivat nyt nähdä toimitetut asiakirjat suoraan selaimessa. Lisäksi he voivat antaa arvosanan tehtävälle ja antaa suoraa palautetta, mikä on kaikki mahdollista itslearning-alustassa. Opettajat ja opiskelijat voivat myös käydä ohjauskeskustelua tietyistä vastauksista.

Kattavammat toiminnot mobiililla

Olemme keskustelleet käyttäjien kanssa, ja viesti on ollut selvä: He haluavat täyden itslearning-kokemuksen sovelluksemme kautta..

Nyt se on mahdollista. Saat saman kokemuksen riippumatta siitä, kuinka käytät itslearningia, minkä ansiosta sitä on mahdollista käyttää saumattomasti laitteiden välillä.

Monipuolisemmat raportointitoiminnot

Jatkamme myös raportointiominaisuuksiemme laajentamista julkaisemalla uuden Suuntaukset ja edistyminen -raportin, joka on saatavana arviointikirjassa. Tämä antaa visuaalisen yleiskatsauksen arviointikirjan tiedoista ja kehityspalkin, jonka avulla on helppo huomata opiskelijat, joilla on vaikeuksia tai jotka parantavat suoritustaan. Arvosanojen jakaumista näet, kuinka johdonmukaisia opiskelijoiden suoritukset ovat ja kuinka he pärjäävät suhteessa toisiinsa.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Uusin julkaisu päivityksistä (lokakuun pienempi päivitys julkaisu R116) on nyt saatavilla linkistä tiny.cc/its116_loka2… pic.twitter.com/DvkI…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto