itslearning-uutiskirje – Toukokuu 2017

Toukokuun uutiskirje valmistaa asiakkaitamme lukukauden päätökseen. Lue mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon ennen lomille lähtöä.

ingress_some.PNG

Valmistautumista uuteen lukukauteen

Kevätlukukausi alkaa olla lopuillaan ja kaikki kääntävät katseensa kohti uutta lukukautta. Niin myös me. Tuotteemme uudistuu kovaa vauhtia ja pyrimme tiedottamaan teitä kaikista tuotteessa tapahtuvista parannuksista ja jakamaan vinkkejä toimintojen käytöstä. Tämä tarkoittaa sähköpostiviestintää, tukimateriaaleja, videoita ja webinaareja.

Pysy ajan tasalla:

ingress_girl_and_pad.jpg

Webinaarimme

Vuonna 2017 itslearningillä on kuusi kehittämiskohdetta: Käytön opastus, analytiikka, pilvipalvelujen integrointi, arviointi, sisällönjakelu ja mobiilikäyttö. Järjestämme kevään aikana jokaisesta teemasta oman webinaarin, johon olette lämpimästi tervetulleita.

Katso jo pidettyjen webinaarien tallenteet

ingress_fronter_logo.jpg

Demoja ja vinkkejä

Valmistamme kevään aikana itslearning-pyörän osa-alueista pieniä demoja, joista on hyötyä etenkin uusille käyttäjille. Myös alustaa pidempään käyttäneet voivat löytää näistä inspiraatiota. Katso ensimmäiset demomme:

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto