Luokan muistikirja (OneNote) itslearningissä

itslearning sisältää paljon tuttua Office-toiminnallisuuksia jo suoraan, mm. Wordin ja Excelin. Jos käytössänne on Office 365, voit liittää itslearning-kurssillesi myös oman OneNote-muistikirjan.

its_lti_onenoneKirjaudu ensin Office365-tunnuksillasi osoitteessa https://www.onenote.com/lti/. Rekisteröi siellä uusi LMS, ja ota talteen ”Kuluttaja-avain”, ”Jaettu salaisuus” sekä URL-osoite https://www.onenote.com/lti.

Avaa sitten itslearningissä kurssi, jolle haluat luoda oman muistikirjan. Lisää kurssin resursseihin LTI-työkalu, jolle annat äsken saamasi URL-osoitteen, avaimen, ja salaisuuden.

Nyt kurssilaistesi käytössä on oma OneNote-muistikirja. Muistikirja tallentuu osaksi omia Office 365 -muistikirjojasi, mutta on sinun ja oppijoidesi käytössä omalta itslearning-kurssilta käsin.

Alla oleva englanninkielinen video näyttää vielä tarvittavat askeleet, sekä kertoo lisää luokan muistikirjan käytöstä.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto