itslearning-päivitys 83 – Huhtikuu 2017

Tässä päivityksessä olemme tehneet enimäkseen töitä konepellin alla. Loppukäyttäjälle näkyviä uusia ominaisuuksia on tullut Suunnitelmaan.

Suunnitelmaan yhteinen sarake resursseille ja aktiviteeteille

Aikaisemmin kurssisuunnitelmissa oli erilliset solut resursseille ja aktiviteeteille. Nyt ne on yhdistetty samaan soluun. Opettajien on helpompi hallita, missä järjestyksessä resurssit ja aktiviteetit näkyvät oppilaille uudessa opiskelijanäkymässä.
Jos haluat kuitenkin mieluummin käyttää vanhaa kaksisarakkeista näkymää, voit palata siihen helposti suunnitelman asetuksissa kohdassa Resurssit ja aktiviteetit.

R83_1

Kurssissa luodut oppimisresurssit – Lisää kirjastoon

R83_2Sisällön julkaisemista Kirjastossa helpottaa uusi Lisää kirjastoon -painike, joka korvaa entisen Lisää kirjastoon -valinnan. Painikkeesta avautuu uusi valikko, jossa voit joko julkaista resurssin kirjastossa tai lisätä resurssin omaan kokoelmaasi muokattavaksi ja myöhemmin julkaistavaksi.

 

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Millainen on digitalisaatioon liittyvä strategia korkea-asteen oppilaitoksissa? #itslearning #LMS #strategia #EdTech #yliopisto #ammattikorkeakoulu twitter.com/itslearn…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto