itslearning-päivitys 81 – Huhtikuu 2017

Tämänkertainen päivityksemme tuo mukanaan runsaasti ennennäkemättömiä toiminnallisuuksia. Esittelemme aivan uuden työkalun (Tehtävä / Task) sekä mahdollisuuden erotella kotitehtävät muista tehtävistä. Lisäksi olemme luoneet opiskelijoille aivan uudenlaisen näkymän Suunnitelmaan ja paljon muuta!

Uusi Tehtävä-työkalu

Aikaisemmin mukautettuna aktiviteettina tunnettu työkalu on nyt yksinkertaisemmin Tehtävä. Sen avulla voit nopeasti lisätä tehtäviä, joita ei ole tarkoitus palauttaa. Palautettaville tehtäville suosittelemme Tehtävänanto-työkalua. Tehtävässä on otsikko, kuvaus ja määräaika, ja se löytyy Lisää-sivulta. Uudessa itslearningissa se löytyy myös uudesta Lisää-valikosta (katso alla kohta Uusi Pikalisäys-valikko kursseissa).

R81_1

Uutena ominaisuutena kotitehtävät

R81_2Tiedämme, että moni opettaja on kaivannut itslearningiin kotitehtäväominaisuutta. Kun lisäät tehtävän uudella Tehtävä-työkalulla tai tehtävänannon uudella Tehtävänanto-työkalulla, voit merkitä ne kotitehtäviksi.

 

R81_3Kun tehtävät ja tehtävänannot näkyvät opiskelijan kotisivulla ja suunnittelijassa, niissä näkyy selkeä Kotitehtävä-merkintä.

 

 

Uusi Pikalisäys-valikko kursseissa

R81_4Uuden itslearningin käyttäjillä on kursseissa uusi Pikalisäys-valikko, jonka avulla on helppo lisätä tehtäviä, tehtävänantoja, testejä, tiedostoja ja suunnitelmia. Pikalisäys-valikko on käytettävissä kaikilla kurssin sivuilla, joten se nopeuttaa kurssiresurssien lisäämistä.

 

 

 

Uusi suunnitelmanäkymä opiskelijoille

R81_5Aikaisemmin erilaiset suunnitelman toiminnot ja resurssit saattoivat hämmentää opiskelijoita. Käytössä on nyt uusi suunnitelmanäkymä, jossa opiskelijan on helpompi keskittyä suunnitelman sisältöön. Toiminnot ja resurssit avautuvat nyt järjestyksessä, joten opiskelijan on helppo navigoida resurssista toiseen.

 

 

 

Pikaviestien hakutoiminto

R81_6Pikaviesteihin on nyt lisätty hakutoiminto, jolla on helppo hakea tiettyä viestiä. Voit hakea tekstillä tai tietyn henkilön nimellä. Suodattimilla saat helposti näkyviin lukematta olevat viestit, lähetetyt viestit tai viestit, joissa on liite. Voit myös hakea tietystä keskustelusta. Haku on käytettävissä kohdassa Kaikki viestit.

 

Parannuksia uuteen Tehtävänanto-työkaluun

Uuden Tehtävänanto-työkalun sivupalkkia on päivitetty niin, että määräajat ja näkyvyysjaksot on helpompi määrittää. Opiskelijat, jotka eivät ole palauttaneet töitään, näkyvät nyt Vastaukset-yleisnäkymässä.

Lisää sisältöä Kirjastosta kurssiin tai kurssisuunnitelmaan

Opettajat voivat nyt hakea resursseja Kirjastosta ja lisätä valitut resurssit kurssiin tai kurssin suunnitelmaan. Nykyiseen Lisää omaan kokoelmaan -painikkeeseen on lisätty pudotusvalikko, jossa on kolme vaihtoehtoa: Lisää kurssiin, Lisää kurssisuunnitelmaan ja Lisää omaan kokoelmaan.

Lisäosan kopioiminen

Aikaisemmin kun kopioit lisäosan, se siirrettiin automaattisesti kirjastoon julkaisemattomana resurssina. Lisäosia ei enää siirretä kirjastoon kopioimisen jälkeen.

Muutoksia Kirjaston hakuun

Kirjaston hakukoneeseen on tehty monia muutoksia, joilla hakutuloksista saadaan osuvampia.

Helpompi tiedostojen lataus

Uudessa Tiedosto ja kansio -työkalussa on nyt myös uusi tiedostojen latausratkaisu, jonka käyttöliittymää ja sujuvuutta on parannettu.

R81_7

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Millainen on digitalisaatioon liittyvä strategia korkea-asteen oppilaitoksissa? #itslearning #LMS #strategia #EdTech #yliopisto #ammattikorkeakoulu twitter.com/itslearn…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto