Sivujen tekeminen Fronter-huoneeseen

Kaikista Fronter-huoneista pitäisi tänä päivänä löytyä Etusivu-työkalu. Fronterista löytyy oma sisältötyyppi sivujen luontiin nimeltä Sivu. Näitä sivuja voi luoda huoneiden Arkistotyökalussa. Sivujen luominen on helppoa ja yksinkertaista, tavoitellusta lopputuloksesta totta kai osin riippuen. Sivun Muokkaus-tilassa olevat toiminnot on pyritty järjestämään niin, että sivuihin on mahdollista tuoda ja luoda monipuolisesti erilaisia sisältöjä (teksti, kuvia, videoita, äänitiedostoja, upotuksia, äänestyksiä etc.).

Ilman minkään tasoisia koodaustaitoja sivuista saa näyttäviä normaalien webbisivujen kaltaisia kokonaisuuksia, joissa on mukana monimediaista sisältöä.

Vinkki! Sivujen kehitykseen liittyy olennaisesti myös tekstieditorin käytön taidot.

Vinkki! Luomalla/avaamalla huone huonekopiointia (Tuo huonerakenne –toiminto) hyödyntäen Fronterin mallihuoneista saa hyvän pohjan, jota voi lähteä muokkaamaan.

Lue lisää:

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Welcome to Finland! Tänään saapui vieraita Tansanian hallinnosta ja koulutussektorilta on saapunut Suomeen ja tutustuu Vantaan ammattiopisto Variaan. Katso lisää: 👉 bit.ly/3FnF5kQ @VantaanVaria @Arushacol @IFM_TANZANIA @nactvetZ @NACTE_Tanzania #itsTanzania pic.twitter.com/lWUf…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto