itslearning-päivitys R79 – Helmikuu 2017

Tässä julkaisussa olemme kehittäneet edelleen Yleiskatsauksen näkymää lisäämällä uusia ominaisuuksia ilmoituksiin. Lisäksi olemme päivittäneet raportteja ja luoneet kokonaan uuden raportin – Kurssin oppimistavoitteiden kohdentamisraportin.

Ilmoituksiin voi nyt lisätä kuviaR79_1

Opettajat voivat nyt ladata ja liittää ilmoituksiin kuvia. Kuvan lataaminen tapahtuu napsauttamalla tekstikentän alapuolella olevaa Kuva-linkkiä. Ilmoitusta leveämmät kuvat skaalautuvat sopivan kokoisiksi. Kuvaa napsauttamalla saat avattua isomman version kuvasta erilliseen ikkunaan.

Tuetut kuvaformaatit ovat jpg, gif, png ja bmp.

 

Päättymisilmoitus:  Edistymisraportti

Olet ehkä pannut merkille, että kursseissa on kaksi melkein samanlaista raporttia, Edistymisraportti ja Edistymisraportti 2.0.  Koska Edistymisraportti 2.0:n tietosisältö on yksityiskohtaisempi, maaliskuun julkaisu ei enää sisällä vanhaa Edistymisraporttia.  Edistymisraportti 2.0 jää edelleen käyttöön, ja sen nimeksi tulee Edistymisraportti.

Kurssien oppimistavoitteiden kohdistamisraportti

Huomasitko uuden kurssiraportin, jonka julkaisimme opettajille muutama viikko sitten? Raportissa on katsaus oppimistavoitteisiin, jotka on kohdistettu kurssiisi ja jotka ovat vielä käyttämättä. Voit suodattaa kohdistettujen ja kohdistamattomien oppimistavoitteiden perusteella.

R79_2

Arvosanatiedot saatavilla laajennettuihin raportteihin

Laajennettujen raporttien laatimiseen käytettävissä tiedoissa on nyt myös arvosanatietoja. Näkyvissä on arvosana, uusintakertojen lukumäärä sekä näkymiä kaikkien opiskelijoiden arvioinneista. Tällä hetkellä näistä tiedoista on saatavilla yksinkertaisia taulukkotietoja, mutta erilaisten visualisointien ja mukautettujen raporttien laatiminen on mahdollista.  Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen palvelutiimiin.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Millainen on digitalisaatioon liittyvä strategia korkea-asteen oppilaitoksissa? #itslearning #LMS #strategia #EdTech #yliopisto #ammattikorkeakoulu twitter.com/itslearn…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto