Pikaviestikyselyn tulokset

itslearningin pikaviestin päivittyi syyslukukauden 2016 alussa. Uuden pikaviestimen myötä opettajien, oppijoiden ja vanhempien on entistä vaivattomampi pitää yhteyttä toisiinsa. Pikaviestityökalulla voit lähettää viestejä yksittäisille henkilöille tai vaikkapa koko kurssille. Jos käyttäjä on ladannut itselleen itselarning-appin, saa hän tiedon mobiiliin laitteeseensa välittömästi uuden viestin saapuessa.

Keräsimme palautetta käyttäjiltä

Pyysimme syyslukukauden aikana satunnaisia suomalaisia käyttäjiä vastaamaan pikaviestimen käyttöä koskevaan kyselyyn. Kysely oli hyvin kevyt täyttää. Se koostui kysymyksestä ”Mitä ajattelet itslearningin uudesta viestityökalusta?” johon vastattiin hymiöasteikolla sekä avoimesta tekstikentästä ”Kuinka voisimme kehittää viestityökalua?”

Kyselyn tulokset

Kyselystä saadut tulokset olivat posiviitivisia ja pikaviestimeen tehdyt muutokset olivat käyttäjien mieleen. Käyttäjistä 54 % oli tyytyväisiä ja 25,9 % neutraaleja. Ainoastaan 20,1 % vastaajista oli tyytymättömiä uuteen pikaviestimeen.

instant_messages_results_fi

Avoimissa vastauksissa toivottiin muun muassa muutoksia viestin lähettämiseen ja poistamiseen:

”No että voisi painaa entteriä viestin lähettämisessä”

”Mahdollisuus poistaa viestiketjuja omasta viestiluettelosta.”

Kyselyn vaikuttavuus

Olemme lukeneet kaikki käyttäjiltä tulleet kehittämisehdotukset. Vaikka osa käyttäjistä toivoikin mahdollisuutta lähettää viesti painamalla ”Enteriä”, päädyimme päivityksessä 71 olemaan toteuttamatta tätä. Sen sijaan lisäsimme käyttäjien pyynnöstä mahdollisuuden poistaa viestejä päivityksen 75 myötä.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille ja kehittämisehdotuksia kirjoittaneille käyttäjille! Lisää ideoita voi toimittaa ideaportaalimme kautta – tule mukaan kehittämään palveluamme.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Kuulitko uutiset? Julkaisimme uuden Suunnitelmat-työkalun, joka parantaa huomattavasti oppituntien suunnittelua! Se on suunniteltu asiakkaiden avulla erittäin käyttäjäystävälliseksi. Oppituntien suunnittelusta tuli juuri paljon helpompaa! 👉 bit.ly/3WJbzxC #edtech pic.twitter.com/1jRv…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto