itslearning-päivitys 75 – Marraskuu 2016

Tällä kertaa olemme päivittäneet samalla kerralla monia eri työkaluja. Parannuksia on tullut uuteen viestityökaluun, kirjastoon, kursseille itseilmoittautumiseen ja raportteihin.

Pikaviestit

Olemme päivittäneet pikaviestejämme parilla uudella ominaisuudella:

  • Viestin vastaanottajaksi on nyt mahdollista lisätä enemmän kuin yksi kurssi tai projekti.
  • Hallinnoijat voivat nyt päättää, saavatko käyttäjät poistaa viestejä.
  • Viestejä on nyt mahdollista lähettää ryhmän osallistujille kurssin Ryhmät-sivulta.

r75-1

Kurssiluettelo

Olemme lisänneet kurssien pudotusvalikkoon hakukentän, jotta tietty kurssi on helpompi löytää pitkästä kurssiluettelosta:

r75-2

Edistymisraportti on nyt valinnainen

Hallinnoijat voivat päättää, onko edistymisraportti käytössä oletuksena. Opettajat voivat myös ottaa edistymisraportin pois käytöstä kursseillaan. Edistymisraportin ottaminen pois käytöstä piilottaa myös kurssin elementteihin liittyvän pakollisen asetuksen.

Kurssi-ilmoittautuminen henkilökunnalle

Uusi profiili-/käytäntöasetus mahdollistaa myös sen, että koulun johtajat ja henkilökunta voivat ilmoittaa itsensä mille tahansa organisaation kurssille. Tätä vaihtoehtoa voidaan käyttää saamaan käyttöoikeus opiskelijoiden tietoihin, käyttöoikeusraportteihin, suorittamaan toimintoja kurssilla tai tarjoamaan apua kurssilla opettaville kollegoille.  Hallinnoijan täytyy ottaa ominaisuus käyttöön, ja uutta profiili-/käytäntöasetusta ”Ilmoittaudu kursseille” käytetään määrittämään toiminto profiiliin. Ilmoittaudu kurssille kohdassa Kurssit > Kaikki kurssit > Lisää vaihtoehtoja > Ilmoittaudu kurssille.

r75-3

Kirjasto ja haku suunnittelijasta

Kun kirjastosta haetaan resurssia tai aktiviteettia suunnitelmasta, jossa on siihen liittyviä oppimistavoitteita, tulosluettelossa näytetään automaattisesti sopivimmat haut, joita suositellaan oppimistavoitteisiin. Voit poistaa oppimistavoitteet ja hakea haluamallasi hakusanalla.

r75-4

Lukukauden arvioinnit

Opettajat voivat nyt vaihtaa sekä arvosanaa että arvosanan kirjallista tiivistelmää opiskelijan kurssiarviointiraportista napsauttamalla ”Näytä arvioinnin yksityiskohdat” -linkkiä lukukausiarvosanan alla.

r75-5

Koetilaselain

Koetilaselain on päivitetty uusimpaan versioon. Se tukee nyt Windows 10:tä ja ReadSpeakeria.

Lisenssien ja tilastojen osittainen päättymisilmoitus

Hallinnoijille saatavana olevan Lisenssi- ja tilastoraportin käyttötilasto-osio poistuu käytöstä seuraavassa julkaisussa joulukuussa.  Tämän raportin tiedot ovat saatavana Sisäänkirjautumisraportissa pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta.  Tämän raportin Lisenssitiedot säilyvät saatavina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Millainen on digitalisaatioon liittyvä strategia korkea-asteen oppilaitoksissa? #itslearning #LMS #strategia #EdTech #yliopisto #ammattikorkeakoulu twitter.com/itslearn…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto