Mitä seuraavaksi? – päivitimme Roadmappia

Päivitimme itslearningin roadmappia syyskuussa, juuri ennen vuoden viimeisen neljänneksen alkamista. Roadmapista on nähtävissä millaisia päivityksiä itslearningin eri osa-alueisiin on tulossa seuraaven kuukausien aikana ja millaisia toimintoja olemme vasta suunnittelemassa.

roadmapJokaisesta kehittämiskohteesta on kerrottu kuvaus ja arvioiti julkaisuajankohta. Toimintojen tarkemmat kuvaukset ja joidenkin kohdalla myös luonnokset käyttöliittymistä saa näkyviin napsauttamalla tekstiä.

Jos oma kehittämistoiveesi ja tarvitsemasi ominaisuus ei näy roadmapissa, käy kirjoittamassa ideasi idea-portaaliin tai äänestä muiden ehdotuksia. Seuraamme idea-portaaliin saapuneita ehdotuksia ja otamme asiakkaiden toiveet huomioon uusia toimintoja suunnitellessamme.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Welcome to Finland! Tänään saapui vieraita Tansanian hallinnosta ja koulutussektorilta on saapunut Suomeen ja tutustuu Vantaan ammattiopisto Variaan. Katso lisää: 👉 bit.ly/3FnF5kQ @VantaanVaria @Arushacol @IFM_TANZANIA @nactvetZ @NACTE_Tanzania #itsTanzania pic.twitter.com/lWUf…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto