Uusi tukijärjestelmä pääkäyttäjille

Kehitämme tukipalveluitamme, ja olemme asteittain siirtymässä uuteen tukipyyntöjen hallintajärjestelmään. Olemme alkuvaiheessa ohjanneet tällä hetkellä käytössä olevat Fronter- ja itslearning-tukisähköpostiosoitteet tähän uuteen järjestelmään.

itslearning-asiakkaille järjestelmän vaihtaminen ei aiheuta muutoksia, vaan voit lähettää tukipyyntöjä samaan osoitteeseen kuten ennenkin.

Fronter-tukea sähköpostin välityksellä käyttäneille sama osoite toimii edelleen tukikanavana, mutta luo nyt automaattisesti tukipyynnön järjestelmäämme. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa tukipyyntöjen automaattisia tilapäivityksiä sähköpostiisi. Jatkossa kaikki tukipyynnöt ovat lisäksi seurattavissa uuden portaalin kautta kootusti.

Fronter-tukea Fronterin ylläpidon kautta käyttäneille kyseinen portaali tulee jatkossa muttumaan ja modernisoitumaan. Tämä on uuden järjestelmän käyttöönoton seuraava vaihe, josta tiedotamme vielä erikseen.

Uusi järjestelmä mahdollistaa tukipalvelujemme ja asiakaskokemuksen jatkuvan parantamisen sekä uusien tukimuotojen kehittämisen.

Tapio vastaa itslearning Suomen palvelutoiminnasta, ml. käyttötuki molemmille oppimisympäristöille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Näytä tuotekohtaiset artikkelit

Viimeisimmät viserrykset

Pedaforum 2023 Tampereella tänään! Tervetuloa näyttelyyn ja tutustumaan itslearning-oppimisalustaan bit.ly/43rR770 #pedaforum2023 #kopeda #digipeda #opetus #korkeaaste #yliopistopedagogiikka #MOOC #sustainability #lifelonglearning #LMS pic.twitter.com/TuxX…

reply · retweet · favorite

Artikkeliarkisto